Bölüm Başkanının Mesajı

29/02/2024 22:37:34 - 05/03/2024 14:03:45 - 115 Okunma

Sevgili Geleceğin Programcıları,

Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde, bilgisayar programcılığı giderek daha da önem kazanmaktadır. Bilgisayar Teknolojileri Bölümü olarak bizler de bu değişimde öncü olmak ve geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmek için buradayız.

Bilgisayar Programcılığı programı, öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun olarak modern programlama dillerini, yazılım geliştirme tekniklerini ve bilgisayar bilimlerinin temel prensiplerini kazandırmaktadır. Ayrıca endüstri liderleri ile işbirliği yaparak öğrencilerimizin pratik deneyim kazanmaları sağlanmaktadır.

Siz de Bilgisayar Programcılığı programında kendinizi geliştirmek ve geleceğin teknoloji dünyasına yön vermek istiyorsanız, sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Programlarımızla ilgili detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gelin, geleceği birlikte şekillendirelim!

Öğr. Gör. Özcan EKEN
Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı V.

bolumbaskani