Lüleburgaz MYO-Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı
Lüleburgaz MYO-Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı

Genel Bilgiler

07/03/2024 13:58:52 - 12/03/2024 13:58:52 - 196 Okunma

2002-2003 Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuzda Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama olarak açılan bölümümüz, 2010-2011 eğitim öğretim yılı itibariyle Bilgisayar Programcılığı bölümü adı ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Vizyonumuz

Bilgisayar Programcılığı Bölümü olarak, teknolojinin sınırlarını genişletmek ve dijital dünyada öncü bir rol oynamak için öğrencilerimize ilham veren bir eğitim sunmayı hedefliyoruz. Geleceğin programcıları olarak, yenilikçi düşünceyi teşvik edip, sürdürülebilir çözümler geliştirmek için bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmak için çalışıyoruz.

Misyonumuz

Bilgisayar Programcılığı Bölümü olarak misyonumuz, öğrencilerimize bilgi, beceri ve değerler temelli bir eğitim sunarak, onları teknoloji dünyasının gereksinimlerini karşılayabilecek donanıma sahip liderler olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizi etkili bir şekilde iletişim kurabilen, problem çözebilen, takım çalışmasına yatkın ve etik değerlere saygılı bireyler olarak yetiştirmek için çabalıyoruz. Ayrıca, endüstri standartlarına uygun yazılım geliştirme süreçlerini öğretmek ve öğrencilerimizi sürekli öğrenme ve yenilik yapma kültürüne teşvik etmek de misyonumuzun bir parçasıdır.

genelbilgiler

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.